Maak kennis met

ons Team

Onze trainers zijn stuk voor stuk uniek.
Ieder met een eigen manier van aanpak maar allemaal met dezelfde visie.
Jou optimaal helpen een waardevol doel te bereiken met een leefstijlverandering als gevolg.
0
PERSONAL TRAININGEN
0
EMS TRAININGEN
0
BOOTCAMPS
Mijn naam is Rick Coljee, oprichter van Tazzsports.

Ik sta voor beweging!

Mijn jeugd stond in het teken van sport en bewegen. Toen heb ik (op hoog niveau) verschillende balsporten beoefend en trainde ik als tiener meerdere keren per week in de sportschool. Niet verwonderlijk dus dat ik daarna als beroepsmilitair ook genoot van de trainingen en de fysieke uitdagingen. Ik ben me verder gaan ontwikkelen als professioneel personal trainer en werkte de afgelopen jaren bij diverse sportscholen. Inmiddels beschik ik over jarenlange ervaring en over de benodigde theoretische kennis en diploma’s. Nu ben ik de trotse eigenaar van Tazzsports. Bij Tazzsports kun je terecht voor professionele begeleiding om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Ook voor een gezonde lunch met een lekker drankje kun je bij ons terecht.

Bereik jouw persoonlijke doelstellingen

Ik werk graag samen aan het behalen van persoonlijke doelstellingen. Veiligheid en plezier staan voorop. Maar we gaan natuurlijk ook voor resultaat. De weg daar naar toe is minstens zo belangrijk. De beleving en de energie die de sporter ervaart tijdens een training, brengen een glimlach op mijn gezicht. En de sporter komt een stap dichter bij zijn/haar doelstelling. Of het nou gaat om de opbouw naar een marathon, een deelname aan een trail run of het shapen van de bbb-zones. Je kunt ook bij ons terecht als je een fysieke beperking hebt. Ik heb ervaring met het begeleiden van sporters die te maken hebben (gehad) met een hernia, een beroerte of een dwarslaesie. Tazzsports biedt maatwerk en begeleidt je naar een betere, vitalere versie van jezelf.

Neem contact met ons op en word lid van TAZZSPORTS

+31 (0)646074137

Voor direct contact neem telefonisch contact met ons. voor bijvoorbeeld afspraken.

Raapopseweg 72
Arnhem

Kom gerust een keertje langs voor een kopje koffie in onze café

contact@tazzsports.nl

Heb je vragen of opmerkingen over onze lessen, producten en/of café. Stuur ons dan een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.